Maksim Acevski, kryetar i ri i Revizionit

Enti për Revizion shtetëror, më në fund do të ketë kryetar. Komisioni për Zgjedhje dhe emërime në Kuvend, njëzëshëm vendosi që Maksim Acevski, të jetë Revizor kryesor i shtetit. Ai është ekonomist nga Velesi. Pas rreth dy viteve, përfaqësuesit e partive politike ranë dakord me 13 vota “pro”, asnjë “kundër”që ekonomisti nga Velesi të keyesojë Revizionin e shtetit./Alsat