Lumir Abdixhiku zgjedhet Kryetar i LDK-së

Lumir Abdixhiku ka marrë më së shumti vota në garën për Kryetar të LDK-së. Raportohet se Kosova Abdixhiku deri më tani ka siguruar 191 vota të delegatëve të LDK-së, karshi dy kundërkandidatëve tjerë; Lutfi Haziri dhe Besian Mustafa.

Për dallim nga Abdixhiku, Haziri ka marrë 116 vota, ndërkaq gjashtë vota ka marrë Mustafa.