Luana Vjollca merr masa mbrojtëse: Nuk është trup

Luana Vjollca ka marrë masat mbrojtëse për ta mbajtur sa më larg virusin vdekjeprurë.

Ajo ka vendosur që të dalë me maskë dhe këtë ua ka këshilluar edhe të tjerëve duke theksuar se nuk është turp.

“Nuk është turp të mbrohemi”, ka shkruar moderatorja dhe këngëtarja e famshme pranë postimit.

Koronavirusi ka prekur një numër të madh të njerëzve në disa vende të botës përfshirë edhe Shqipërinë.

Ndër të paktat pa asnjë rast është edhe Kosova.