LPK-ja në Kosovë humbi për 24 orë, në Maqedoni do humbë edhe më shpejt

Ylber Murtezi

Mit’izimi gjithmonë manifestohet në imagjinatën dhe përgjithësimin e trurit të një shoqërie.
Kishim krijuar dikur në trurin tonë imazhin për Enver Hoxhen.
Në nivel mbarëkombètar, në Kosovè LPK’istët imazhi i kriijuar për ta, ushkri si fluskë brenda 24 orëve.
Ne Maqedoni ”imazhi ” i krijuar për mitin pas Enverist’ “Ali-as leninist” do të DEMITIZOHET si fluskë me shpejtësi të dritës.
Miti dhe Demi’tizimi’ kanë kontrapunktin e vet.
POPULLIN.