Lorik Cana bëhet baba për herë të dytë

Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij, Monika, u bënë prindër të një vajze.

Ish-kapiteni i Kombëtares nuk ka preferuar ende të publikojë ndonjë fotografi të vogëlushes në rrjete sociale.

Kujtojmë se Loriku dhe Monika kanë edhe një fëmijë, që e kanë pagëzuar Boiken.