Lori Hoxha bën këtë ndryshim në pamje

Lori Hoxha njihet për stilin e veçantë që ka.

Në Instagram ndiqet nga një numër i madh i njerëzve ndërsa nuk ndalon së publikuari fotografi të ndryshme nga përditshmëria.

Duke qenë se parukeritë kanë qenë të mbyllura shkak i pandemisë, tani që janë hapur edhe Lori e ka shfrytëzuar mundësinë dhe ka shkuar për ta bërë një ndryshim të vogël në dukje.

Rezultatin final e ka treguar me një Instastory.