Loredana: Për mua nuk ka pasur arsye për tu ndarë nga Mozzik

Kanë qarkulluar shumë lajme mbi arsyen e ndarjes së çiftit, që dukeshin shumë të dashuruar me njëri-tjetrin dhe sikur do ishin gjithmonë bashkë.

Por gjithçka mes tyre përfundoi shpejt dhe për me tepër me një foshnje në mes.

Asnjë prej tyre nuk ka folur deri më sot mbi arsyen e ndarjes dhe duket se Loredana më në fund do zbulojë diçka.

Reperja, në promon e një intervistë ekskluzive që ka dhënë për emisionin NIN që do transmetohet të hënën, rrëfeu detaje nga jeta e saj personale që nga vdekja e babait, sëmundja e nënës me kancer dhe ndarja nga bashkëshorti. “Për mua nuk ka pasur asnjë arsye për tu ndarë nga Mozzik,”- dëgjohet ajo duke thënë.