Ledri Vula publikon me video-klip këngën ‘Trëndafil i zi’.

Ashtu siç kishte paralajmëruar, Ledri para pak minutave prezantoi para publikut video-klipin e këngës ‘Trëndafil i zi’.

Klipi me dominimin e ngjyrave bardhe zi është produkt i ‘Supercut Studio’.

Kujtojmë se ‘Trëndafil i zi’ është pjesë e albumit ’10/10’ të Ledrit dhe njëkohësisht projketi i gjashtë nga ky album që ai e realizoi me video-klip.