Learta ndan këtë moment me vjehrrën e saj

Learta Jakupi është emri më i njohur në faqen rozë, e cila shpesh ndan momente të ndryshme nga jeta private.

Duke qenë e dalluar në çdo aspekt, ajo është një emër e cila dallohet në mesin e nuseve tjera të knëgtareve tona.

Raportin që ka me vjehrrën e saj ajo shpesh e ndan në rrjete sociale, duke shprehur gjithmonë dashurinë dhe respektin që kanë mes veti.

Sot, të lumtur pranë nipit të saj Learta ka publikuar këngëtaren e njohur me një moment mjaft të mirë.