LDK i përgjigjet edhe njëherë VV-së: Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak

Beqiri ka postuar një fotografi të tij ku ka thënë se LDK është e vendosur për bashkëqeverisje të balancuar, as më shumë e as më pak.

“Bashkëqeverisje e balancuar, as më shumë dhe as më pak”, ka shkruar Beqiri.