Lajm i dhimbshëm por duhet të shpërndahet dhe t’i ndihmohet Nezirit nga Shkupi

300 eu kushton 1 natë ku po qendron Nezir Çajani tashme 2 muaj ne spitalin e Zhan Mitrev ne Shkup!
Prindit te Nezirit i eshte keqsuar gjendja financiare andaj ka nevoje shume per ndihmen e bamiresve!
Ju lutem ta ndihmojme se bashku
Qellimi i Nezirit eshte qe te sherohet duke pastruar infektimin qe e ka ne gjak dhe per ti larguar shumicen e aparaturave qe gjenden rreth tij dhe te merr rrugen per ne spitalet e Evropes, sepse pa ju permirsuar gjendja, nuk e mer persiper asnje spital tjeter.
Kontaktoni familjaret:
Feim Çajani (Baba) +389 71 434 661
Naim Çajani (Axha) +389 72 682 257
Konto nr: 210501650780387 NLB BANKA
IBAN: MK07210501732473108
SWIFT: TUTNMK22

#shpërndaje