Labinot Tahiri siguron 5 mijë maska për qytetarët

Koronavirusi ka alarmuar qytetarët kudo në botë, të cilët tashmë kanë filluar të marrin masa mbrojtëse.

Edhe në Kosovë e Shqipëri ka panik nga ky virus, ani pse ende nuk është konfirmuar asnjë rast i të infektuarve me virus.

Labinot Tahiri ka njoftuar se tashmë ka siguruar 5 mijë maska për qytetarët, ndërsa thotë se fillimisht do t’i dërgojë në shkolla.

Ai po ashtu, ai tha se nga 10 cent, çmimi i tyre ishte rritur në 30 cent e më vonë 1 euro.

KY ËSHTË POSTIMI I PLOTË I LABIT, PA NDËRHYRJE:

“I kam siguruar 5000 cop maska pêr ju të dashur qytetarë!
Të dashur njerëz, për momentin kujdesuni për shpirtin tuaj se askujt nuk ia ndin për juve dhe as që behet merak dikush…! Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot!
Mbrëmë, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…! Ishall askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpêr shkolla përmes institucioneve këto maska..! Gjithmonë i përgjegjshëm ndaj vendit dhe qytetarëve( shërbëtorë)
Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!