Ky është mashkulli që po e shoqëron Loredanën në qytetin e dashurisë?

Loredana publikoi disa imazhe në rrjete sociale, ku u shfaq duke mbajtur dorën e një mashkulli.

Ajo udhëtoi drejt Parisit, e me të duket se është producenti i njohur Macloud, me të cilin ka bashkëpunuar për disa projekte muzikore.

Nuk dihet nëse me të reperin e lidh diçka më shumë se puna dhe se a është Macloud personi me të cilin Loredana po i mbante duart.

Për ndryshe, vitin e kaluar, Loredana dhe Mozzik i kanë dhënë fund lidhjes, nga e cila kanë një vajzë.