Kush është 20 vjeçari nga Podujeva që duket si i moshuar (VIDEO)

Kush është 20 vjeçari nga Podujeva që vishet e jeton si i moshuar Pse zgjodhi të duket kështu ?
Çfarë i thanë profesorët në shkollë? Sa çifte i msitnoi ai ? Në sa gjaqe mori pjesë ?

Për këto dhe më shumë detaje, ndiqeni intervistën e plotë.