Kurti takon shefin e Zyrës Diplomatike të Belgjikës

Gjatë këtij takimi në mes të Kurtit dhe Servais u theksua se siguria dhe drejtësia, dy tema të cilat janë shumë të rëndësishme për Kosovën, njofton qeveria e Kosovës përcjellë Klan Kosova.

“Rëndësia e shtetit të së drejtës është shumë e domosdoshme dhe për këtë duhet të merren hapa sa më parë. Takimet do të vazhdojnë dhe se bashkëpunimi në fushën e ligjit do të shtohet dhe do të jetë më përmbajtësor “.