Kovaçevski: Do të propozoj Mile Zeçeviqin për sekretar të përgjithshëm të LSDM-së

“Do të propozoj Mile Zeçeviqin për sekretar të përgjithshëm të LSDM-së”, tha për “Fokus” lideri i ri i partisë dhe kryeministër i emëruar për qeverinë e re, Dimitar Kovaçevski.

“Kjo është e vetmja zgjidhje kadrore që mund ta konfirmoj, është herët të flasim për çdo gjë tjetër”, thotë Kovaçevski.

Ai shton se gjatë përbërjes së kryesisë së re të partisë, por edhe të qeverisë së ardhshme do të respektohet parimi i vazhdimësisë, do të ketë dhe do të ketë freskim dhe do të vlerësohen performancat e zyrtarëve të mëparshme.