Kosnett pas takimit me Kurtin: SHBA dhe Kosova të përkushtuar për partneritet të ngushtë

Kosnett ka shkruar se SHBA-të mbeten të përkushtuara për partneritet të ngushtë me Kosovën.

“Takim pozitiv me kryeministrin Kurti për ta uruar atë për formimin e qeverisë. Shtetet e Bashkuara dhe Kosova mbeten të përkushtuara për një partneritet të ngushtë”, tha Kosnett.

Ndryshe, ambasadori amerikan është takuar sot edhe me kryeparlamentaren Vjosa Osmani.