Kongresi i BDI-së me dy lloje pensionerësh

– Pensionerë që për 20 vjet nuk u nginë me pozita shtetërore, vetëm ndryshuan institucionet dhe u plakën me pozita e përfitime personale dhe familjare.
– Pensionerë që u punësuan në administratë dhe as një ditë të vetme nuk punuan, por duke ndenjur në shtëpi marrin rroga dhe u pensionuan.