Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, borë e dobët bie në Kodrën e Diellit

Komunikacioni zhvillohet nëpër disa vende të lagështa. Bora e dobët e cila nuk mbahet në rrugë ka në Kodrën e Diellit, Krushevë dhe në qafat malore Gjavato dhe Presekë, informojnë nga NP Rrugët e Maqedonisë.

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës deri në 150 metra ka në Krushevë. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” apelojnë në vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.

Ekipet kujdestare të NP “Rrugët e Maqedonisë”, siç theksohet, vazhdimisht janë në terren dhe i mirëmbajnë të gjitha akset rrugore të kalueshme.