Koalicioni ASH-AA, flet Kasami, oponenti ynë i vetëm është BDl

Përderisa për besën ka qenë interesi i votuesit opozitarë, pala tjetër ka pasur interesa tjera.

Kasami tha se Besa është e vetmja parti e cila do të mbrojë interesin e votuesve tyre.

Nuk do të merremi me partitë e vogla. Oponenti jonë i vetëm është BDI. Angazhimi do të jetë të sjell ndryshimin tek shqiptarët.

Besa do t’i bëj shqiptarët trfiumfues dhe do ti përmirësoj gabimet e bëra të BDi.

“Besa i fton të gjithë faktorët opozitar, intelektual student që janë të shqetësuar për të ardhmen e shqiptarëve le ti bashkohen konceptit tone”, tha Kasami.

Në fund Kasami tha se ka humbur shumë kohë për kalkulime për koalicion.