Këshillon Nora Istrefi: Rri në shtëpi dhe kërce

E gjithë bota vazhdon të përballet me pandeminë, ndërsa emra të njohur të ekranit japin mesazhet e tyre nëpërmjet rrjeteve sociale.

Ata madje maksimalisht po i shfrytëzojnë këto rrjete për ta kaluar kohën mirëpo edhe për të dhënë mesazhe pozitive tek ndjekësit e shumtë.

Edhe Nora Istrefi ka vendosur të qëndroj në shtëpi derisa kohën po e kalon duke vallëzuar.

Të njëjtën ua ka sugjeruar edhe ndjekësve të saj.