Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e 10-vjeçares nga Mitrovica

Familjarët e 10-vjeçares kanë kërkuar ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e vajzës së tyre.

10-vjeçarja kishte pasur një ndërhyrje kirurgjikale në zemër para disa jave, por gjendja e saj është përkeqësuar dhe duhet sërish të hyjë në operacion. Familjarët thonë se shuma e nevojitur është 100 mijë euro.

Fatime Ademin mund ta ndihmoni përmes GoFundme duke klikuar KËTU.

Numri kontaktues +38349792961.