Këngëtari i famshëm, i vetmi shqiptar që Richard Grenell e ndjek në Instagram

Grenell pati rol edhe në çështjet që përfshijnë Kosovën dhe Serbinë pas emërimit si emisar i Presidentit Trump për shtetet respektive, shkruan GazetaBlic. .

Por, krahas takimeve dhe njohësisë me politikanët shqiptarë, Grenell nuk lë anash dhe figurat publike të estradës.

Në llogarinë e tij zyrtare në Instagram, Richard Grenell ndjek vetëm një këngëtar shqiptar e që është Ardian Bujupi.

Mirëpo, duket se muzika zë një rol të veçantë në jetën e tij, pasi në postimet e mëparshme, zyrtari amerikan shihet të ketë publikuar edhe fotografi të Jennifer Lopez gjatë performancë së saj në ‘Super Bowl’