Kasami tregon rrugëtimin e Lëvizjes BESA

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, me nënkryetarin Fadil Zendelin, si dhe anëtarët e kryesisë qendrore, Melinda Rashidi dhe Nusret Ziba, para qytetarëve të Strugës shpalosën platformën “BESA”, e cila përbëhet nga katër shtylla të forta; #Barazi, #Ekonomi, #Stabilitet dhe #Ardhmëri.
Të pranishmëve, iu drejtua kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i cili deklaroi se rrugëtimi i Lëvizjes është shumë i rëndësishëm dhe se me këtë platformë do të sigurohet jetë më e mirë për të gjithë qytetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut.