Kasami takohet edhe me Philip Reeker

Bilall Kasami ne viziten e tij në SHBA ka pasur disa takime me personalitete të njohura ku para disa dite takoi Eliot Engel ai gjithashtu sot ka takur edhe sekretarin e shtetit për Evropë Philip Reeker.

Kasami në rrjetin e tij social pas takimit shkruan:

Takim zyrtar në Deprtamentin e Shtetit Amerikan me ndihmës sekretarin e shtetit për Evropë dhe Euro-Azi, ekselencën e tij, ambasadorin Philip T. Reeker 🇦🇱🇲🇰🇺🇸