Kasami: Periudha më e mirë për zgjedhje, fundi i qershorit

Kreu i Besës, Bilall Kasami tha se Lëvizja Besa datë të favorshme të zgjedhjeve sheh fundin e qershorit, por fillimisht duhet të hiqet gjendja e jashtëzakonshme.

Lëvizja Besa është që zgjedhjet të jenë brenda kornizës së Kushtetutës dhe ligjeve. Ne i kemi shtyrë zgjedhjet me një vendim politik dhe tani afatet mbarojnë dhe mbetet për Qeverinë dhe Presidentin të vendosin se kur do të përfundojë gjendja e jashtëzakonshme, dhe pastaj të përcaktohet data. Unë dua që numri i të infektuarve dhe të vdekurve të zvogëlohet, por në të njëjtën kohë kërkoj nga institucionet që të përgatisin qytetarët për zgjedhjet- tha Kasami.