Kaq para shpenzon Azet në veshje

Meqë sukseset e tij janë të shumta dhe përfitimet natyrisht tejet të mëdha, Azet kujdeset mjaft shumë edhe për dukjen e tij.

Në një fotografi të fundit të postuar në llogarinë zyrtare, Instagram, ai u paraqit me një bluzë me ngjyra e cila kushton hiç më pak se 269 euro, me çantë po ashtu nga marka luksoze Louis Vuitton me vlerë prej 980 euro dhe atlete 180 euro.

Gjithsej mbi 1400 euro të shpenzuara vetëm për veshje.