Kapen katër persona në Aeroportin e Shkupit, deshtën të kthehen në Zvicër me teste PCR të falsifikuara

Nëpunës policor në Vendkalimin kufitar “Aeroporti ndërkombëtar”- Shkup, mbrëmë kanë arrestuar katër persona me qëndrim në Zvicër, pasi kanë paraqitur teste PCR të falsifikuara, njoftojnë nga MPB-ja.

“Mbrëmë në orën 19:20 në Vendkalimin kufitar ‘Aeroporti ndërkombëtar’- Shkup nëpunës policor kanë arrestuar S.S (38) nga Kumanova me qëndrim në Zvicër, M.R (59) nga Zvicra dhe P.S (45) nga Zvicra për shkak të dyshimit se kanë treguar teste PCR negativë”, theksohet në kumtesën e ministrisë.

Nga MPB informojnë se është realizuar bisedë me ta dhe është vërtetuar se testet i kanë marrë nga një mik i tyre me çmim prej 30 euro për test. Personat janë mbajtur për procedurë të mëtejme.