Justin Timberlake kujton momentin e sikletshëm kur publiku i hodhën një shishe me urinë në skenë

Justin Timberlake thënë se e kishte të vështirë të kujtojë tekstet e tij pasi në një koncert është hedhur urinë në drejtimin e tij.

Duke folur në ‘Graham Northon Show’ , Timberlake tregoi se si Mick Jagger ftoi atë të luante në një koncert bamirësie në Toronto, duke u bashkuar me Rolling Stones dhe AC / DC.

“E kam pak të vështirë ta kujtoj tha ai, “por mbaj mend që i thashë grupit para se të dilnim në skenë,” Unë nuk mendoj se kjo do të shkojë mirë “. Nuk e dija se sa keq do të shkonte, sepse ne dolëm në skenë dhe krejt papritur, nga dy rreshtat e parë ndoshta ‘gjysmë milioni’ i njerëzve, shishet me urinë i hodhën në drejtim tonë. ”

Duke qeshur, ai u tha të ftuarve të tjerë Anna Kendrick, Oti Mabuse dhe Alan Carr: “Nuk ishin gjithmonë kohë të mira për mua, ju djema”.