Johnson: Me këtë mandat finalizojmë Brexit

Me këtë mandat që morëm, më në fund do të zbatojmë Brexit, deklaroi kryeministri Boris Johnson duke folur me përkrahësit e tij në Londër.

”Do ta kryej Brexit-in deri në janar pa ‘nëse’ dhe pa ‘por”, theksoi kryeministri.

“Është fitorja më e madhe që nga vitet ’80, kur shumë prej jush nuk kishin lindur ende”, theksoi Johnson duke biseduar me përkrahësit e tij në Londër.

Sipas BBC, ky është rezultati më i mirë i konservatorëve që nga viti 1987, nga kohërat e Margaret Thatcher.

Johnson gjithashtu falënderoi të gjithë ata që votuan konservatorët “për herë të parë!”.

“Realizimi i Brexit është një vendim i pakundërshtueshëm, i padiskutueshëm i popullit britanik”, theksoi Johnson.