Ja në çfarë gjendje e sollën Learten llokumat e Shyhretes

Learta Jakupi tashmë nuk është emër i pa njohur për ju. Në fakt, reja e këngëtares Shyhrete Behluli, është një nga emrat më të lexuar të shoëbizit vendor.

Me gjasë, as vetë Learta nuk ka pritur se do ta ketë gjithë këtë impakt, vetëm për faktin se u martua me djalin e një prej këngëtareve të muzikës popullore.

Gjithsesi, ajo sot është emër i famshëm dhe gati përditë personazh shoëbizi, me apo pa nevojë.

Gjatë viteve, Learta paska shtuar shumë në peshë. Siç po e shihni, në 2016-ten ajo paska qenë më ndryshe, dukshëm më në top formë.

A e kanë fajet llokumat që gatuan vjehrra e saj?