Izrael, mbi 2 000 ratse të reja me koronavirus

Autoritetet shëndetësore në Izrael sot kanë konfirmuar 2.093 raste të reja me Covid-19. Ministria e Shëndetësisë njofton se tashmë numri i personave të prekur nga Covid-19 shkon në 66.805.

Gjithsej 32.097 njerëz deri më tani janë shëruar dhe janë larguar nga spitalet, ndërsa 490 raste kanë përfunduar me fatalitet, njoftojnë nga Ministria izraelite e Shëndetësisë.

Loading...