Ibrahimi: Sot u bë e qartë se i kanë mashtruar edhe shqiptarët edhe Naser Ziberin për kryeministrin!

Zeqirja Ibrahimi

Sot kur u bë e qartë se i kanë mashtruar shqiptarët se do ta bëjnë Naser Zyberin kryeministër, madje e kanë mashtruar edhe vetë z. Zyberi, edhe temës së kryeministrit shqiptar i doli boja.
Kështu edhe njëherë u dëshmua se Ali Ahmeti me vagabondët e tij janë mashtrues ordinerë dhe se kështu e kanë konsumuar mundësinë e fundit për t’i përfaqësuar shqiptarët në çfarëdo kombinimi qeveritar.
Mashtruesit qimen e ndërrojnë, por hujin nuk e harrojnë.

Loading...