I dashuri i Genta Ismailit vishet palidhje

Mashkulli i zemrës së Gentes, quhet Husen dhe është turk. Ai jeton mes Turqisë dhe Zvicrës ku ka bizneset e tij.

Genta Ismaili prej disa muajsh e ka bërë publike lidhjen e saj me biznesmenin e ri zeshkan, me të cilin duket se po kalon mjaftë mirë.

Gjithçka duket se shkon bukur mes Gentes e Husenit, pos veshjes së këtij të fundit, që zakonisht është pa shije.

Kombinimi më palidhje i biznesmenit turk, është ky më poshtë.