Hysni Ismaili vazhdon tempon e Asaf Ademit, edhe sivjet 40 për qind e mjeteve shkojnë për projektet shqiptare

Nga Ministria e Kulturës njoftojnë se së shpejti do të shpallen rezultatet e programit vjetor dhe garantojnë se ministri Hysni Ismaili ka vazhduar me tempon e vendosur nga ministri paraprak, Asaf Ademi, duke ndarë për projektet kulturore shqiptare edhe sivjet 40 për qind nga mjetet e përgjithshme.

“Konkurrenca ishte e fortë, përgëzojmë fituesit. Jemi të kënaqur nga projektet e paraqitura si nga krijuesit shqiptarë, poashtu edhe nga ata maqedonas dhe të etnive tjera”, njoftojnë nga Ministria e Kulturës.