Hoxhë Elvis Naçi pozon pranë të bijës dhe jep një këshillë

Hoxhë Elvis Naçi viteve të fundit është teologu më i ndjekuri dhe i dashur për publikun.

Ai ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.

Hoxhë Elvis Naçi njihet edhe si person i angazhuar në shumë nisma bamirëse. Ai, me ndihmën e personave vullnetmirë, ka rikthyer buzëqeshjen tek shumë familje skamnore.

Në fjalimet e tij ai nuk lë pa i dhënë prioriotet familjes, gjë për të cilën si shembull është familja e tij për të cilën tregon kujdes të veçantë.

Ai nuk e ka problem të sjellë shpesh foto familjare.

Duke pozuar krahas të bijës, ai jep një këshillë me vlerë se si të kujdesemi për fëmijët.

“Ti edukojme mire Femijet tane se jane si engjej dhe i kemi amanet! Zoti i begatofte Familjet tuaja. Amin.” ka shkruar hoxhë Elvis Naçi ku padyshim që kjo këshillë u pëlqye nga të gjithë!