Hoxha i ri nga Mitrovica është diagnostifikuar me leukemi, ka nevojë për ndihmën tonë!

I riu Jetullah Haliti njëkohësisht Hoxhë në komunën e Mitrovicës në fshatin Rashan është diagnostifikuar me sëmundjen “Leukemi akute”.
Operacionin të cilin duhet ta kryejë këto ditë patjeter, kushton afro 160mijë euro.

Lusim të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë në mbledhjen e të hollave, që t’i ndihmojmë vëllaut tonë që të hyj në operim dhe inshaAllah ta kryej me sukses operimin.

Numrat e telefonit të familjes:
✅ +38349497464
✅ +38349849722

GJIROLLOGARIA: 1503001003135032
SWIFT CODE: RBKOXKPR
IBAN: XK05