Hallaçi: njoh njerëz që kanë për ta çuditur botën

Shek Hallaçi
Botën e çudirave nuk e njoh, por njoh njerëz, që kanë për ta çuditur botën.! Dr.Ziadin Sela me z.Afrim Gashin
Ura e Gurit është simbol i Shkupit krye Qendrë Dardanisë, shumë histori ka kjo urë po me sot fillon nje Histori e re nje #PRANVERËPËRSHQIPTARËT ,
“Liria eshtë thelbi I shpirtit dhe i Mendjes;aty ku s’ka liri, mendja dhe shpirti thahen si bima pa ujë,”” e vetmja shpres per shqiptaret jeni ju ALEANCA për SHQIPTARËT dhe ALTERNATIVA tjeter nuk ka .!!
Ju priftë mbarr koha mir tregon me mengjes☀️ TANI Jeta të jep një mundësi të dytë,
Ajo quhet zgjedhjet e ” 12 prillit”⏳
ME
Aleancën pêr shqiptarët dhe Alternativen
Triumfojmë..! 🤜🇦🇱🇺🇸🤛