Gjobiten 269 shoferë në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e forcuara në fushën e komunikacionit.

“Vetëm në Shkup janë shqiptuar 269 masa prej të cilave 78 janë për tejkalim të shpejtësisë, 26 për vozitje pa leje, 19 për vozitje nën ndikimin e alkoolit”, thonë nga policia.
Ata shtojn se po ashtu janë shqiptuar 17 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, nëntë masa për vozitës fillimtar, tetë për mospërdorimin e rripit të sigurisë, gjashtë për kalim në të kuqe dhe 37 për parkim jo të rregullt.

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë./SHENJA