Gjinekologia e suksesshme kumanovare shpëton qindra jetë

E mirënjohura Arta Hasani Bina, gjinekologe pranë Klinikës Universitare për Gjinekologji dhe Akusheri njëherit edhe shefe e Repartit të Shtatzënive Patologjike është heroina që shpëton jetën e mijra fëmijëve që janë me probleme gjatë procesit të shtatzanisë dhe jo vetëm!

Sigma Doors
Me një punë jashtëzakonisht dinamike dhe me përgjegjësi të lartë përballet çdo ditë dr.Bina por, triumfi i frytit që arrinë të mbajë në jetë është vetë suksesi, duke mos munguar edhe lëvdata nga pacientët që janë të panumërta!

Arta Bina sot numërohet ndër gratë më të suksesshme në Maqedonine e Veriut, me grada dhe suksese Bina vazhdon të jetë shpresa e vetme për çdo grua që shtatzania e saj jep sinjale dështimi!

Urojmë të shtohen mjeket e tilla!