Gjermania prezanton monedhat e reja 100 e 200 euro

Bankënotat e reja do të kenë një siguri të lartë dhe do të hyjnë në qarkullim menjëherë.

Bankënotat e reja janë vlerësuar si shumë të bukura krahasuar me të vjetrat.

Këto janë fotografitë: