Gjendet një trup i pajetë përgjatë hekurudhës

Sot rreth orës 06:35 minuta makinisti Simo Velinovski derisa ka drejtuar trenin për udhëtarë i cili ka qarkulluar në drejtimin Gjevgjeli-Shkup, pas nisjes së trenit nga stacioni hekurudhor Veles në drejtim të stacionit hekurudhor Rajko Zhinzifov tek tuneli i parë, përskaj hekurudhës ka vërejtur një trup të pajetë.

Lidhur me rastin në fjalë organet e hetuesisë në bashkëpunim me policinë kanë dal në vendngjarje dhe po hetojnë rastin.