Gafur Adili: Alternativa udhëhiqet nga intelektualë atdhetarë të devotshëm

Gafurr Adili
Sonte (27.12.2019), te Rest. Bruxel të f. Aranjell të Kërçovës (pronari z. Dervish Zeqiri),
me pjesërrjen e tyre na nderuan drejtuesit e lartë të partisë ALTERNATIVA,
të kryesuar nga Z. Afrim Gashi.
Përfundimisht u binda se kjo parti udhëhiqet nga intelektualë atdhetarë të devotshëm.
Sinqerisht u kënaqa nga bashkëbisedimi që e zhvilluam si vëllezër të një gjaku e ideali.
Faleminderit z. Dervish Zeqiri për këtë mundësi që ma dhurove mua dhe të tjerëve.