Funksionarët e BDI-së nesër në komunën e Çairit

Funksionarët e Bashkimit Demokratik për Integrim në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, nesër do të vizitojnë Komunën e Çairit.

Në vazhdim agjenda e vizitës:
Ora 12:00: Vizitë në rrugën e plastikëve dhe takim me përfaqësues dhe pronarë të dyqaneve në atë rrugë. Më pas do të vizitojnë Çarshinë e Vjetër ku do të inspektojnë punimet që po zhvillohen në Çarshi

Ora 13:00: Takim me ESNAF-in e Çarshisë (Vendi : Salla Odës së Zejtarëve në Çarshinë e Vjetër )

Ora 15:00: Drekë pune me përfaqësues të Zonës Industriale të Vizbegut

Ora 17.00 Takim me strukturat partiake dhe qytetarë (salla e Komunës së çairit.