Fotografia para dhe pas zjarrit në Australi që dëshmon shkatërrimin e madh

Pamjet e jashtëzakonshme tregojnë se zjarret në Australi kanë kthyer në shkretëtirë, dikur të pacenuar me gjelbrim, në ishullin Kangaroo.

Zjarri depërtoi nëpër ishullin e vogël në brigjet e Australisë së Jugut të premten në mbrëmje, duke i marrë jetën më shumë se gjysmës së koalave.

Fotografitë para dhe pas në rrugën gjarpërore që shtrihet përmes Parkut Kombëtar të Flinders Chase zbulojnë saktësisht brutalitetin e zjarrit.

Po punohet gjithashtu për të rikthyer furnizimin me energji elektrike në rreth 600 prona akoma pa energji elektrike në vend.