Fotografi e rrallë e Sabri Fejzullahut me gruan, realizuar 24 vite më parë

Sabri Fejzullahu është një prej artistëve që tash e disa dekada po vazhdon t’i qëndrojë besnik skenës muzikore shqiptare.

Këngëtari nuk di asnjëherë të lodhet, andaj sjell këngë të reja vazhdimisht dhe është aktiv edhe në mbrëmje muzikore.

Së fundi, ishte Nera, bashkëshortja e Sabriut ajo e cila postoi një fotografi, të cilën dyshja e kishin realizuar 24 vite më parë.

Ky imazh ishte shkrepur në Festivalin e Radio Televizionit Shqiptar dhe çifti dukeshin shumë të lumtur krah njëri-tjetrit.