Filipçe: Zgjatja e orës policore dhe vikendi i bllokuar është strategji e mirë dhe po japin rezultate

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe tha se pret që masat e reja të japin rezultate të mira, gjegjësisht vazhdimi i orës policore nga 16 deri në 05 dhe karantimini i plotë gjatë vikendeve.

“Të gjithë rekomandimet tregojnë se izolimi duhet të zgjasë 14 ditë. Vazhdimi i orës policore, bllokimi total i vikendeve, vlerësojmë se është strategji e mirë dhe do të jep rezultate të mira”, tha Filipçe. SHENJA.