Estrada do të plasë kur do e shohin këtë fustan të Gilit dhe Sonit

Dy këngëtare të suksesshme, të kërkuara dhe shumë të dashura për publikun shqiptar.

Janë këto Gili dhe Soni Malaj, dy personazhe shumë produktive dhe me shtrirje të gjatë të karrierës, shkruan Kosovarja.

Çdo vit i kemi parë duke performuar vetëm, e si njëra ashtu dhe tjetra kanë adhuruesit e tyre besnikë.

Por, këtë vit ndodhi më ndryshe, pasi i bashkuan forcat dhe erdhën me disa potpuri.

Gilin dhe Sonin i pamë duke u duartrokut për këngën dhe zërin e tyre gjatë performancës së tyre.

Por, nuk kaloi edhe pa komentimin e pamjes së tyre, ku të dyja shkëlqenin me fustanat që kishin zgjedhur për ti veshur.

Njëra me fustan të verdhë e tjetra me të kuq, do ti bëjnë të gjithë t’ua kenë zilin për sharmin dhe magjinë. /Kosovarja/