Erdoğan: Turqia në epideminë e COVID-19 është një prej vendeve më të përgatitura

Erdoğan: Turqia në epideminë e COVID-19 është një prej vendeve më të përgatitura falë ndryshimeve dhe transformimeve që ka bërë në 18 vitet e fundit.