Erdoğan dhe Johnson diskutojnë Libinë dhe Sirinë

Erdoğan dhe Johnson në një bisedë telefonike trajtuan çështjet rajonale, përfshirë Libinë dhe Sirinë si dhe marrëdhëniet bilaterale mes dy vendeve.